maandag 31 december 2012

Op de valreep

Op de valreep van dit jaar toch nog en blogje.
De kerstdrukte is voorbij, ongeveer 1 miljoen kaarten bezorgd. Althans, zo lijkt het.
Hoe dan ook, ik ben er weer.
Toch he ik niet helemaal stilgezeten. He is zowaar gelukt om 's avonds af en toe iets te doen. Ik kan he gewoon niet laten.


Deze heb ik vorige keer al laten zien, alleen nu een stuk verder gevorderd. De vogel moet nog poten krijgen, maar die borduur ik er wel op, minder gepriegel.

 
En deze moet nog een rand onderaan krijgen van blokjes, maar ook dat komt wel goed.

 
 En hier moe een heleboel aan gedaan worden. Die rank was lastig met spelden, maar als er eenmaal één kant vast zit is de rest kinderspel.

 
 Hoi Suuske, ik weet niet of deze New York Beauty heet, hij komt uit een boek van Kaffe Fassett. Dit stuk 16 x maken, dan een rand en de top is dan 2.20 x 2.20.


En dit heb ik van Zoonlief gehad voor de kerst. Ik weet nooit wat ik moet vragen, en vrijdag gaan we samen naar Den Haag. Daar wil ik dan ook naar Het Quilters Palet, wat snuffelen. Ik vind de tekst geniaal. Zoonlief heeft absoluut gevoel voor humor.

En van m'n schoonmoeder nog een royale kadobon gekregen voor het Bossche Binnenhuis in de Verwerstraat. Schattig winkeltje met leuke hebbedingetjes. Daat ga ik dan eens rustig de tijd voor nemen.
Rest mij nog iedereen een Gelukkig Nieuwjaar te wensen. Maak er wat moois van!!!

Groetjes, Irene

1 opmerking:

 1. Ha die Irene,

  Ik heb je best gemist hoor de afgelopen tijd, maar als ik dan weer een stapeltje kaarten in de brievenbus vond dacht ik weer aan jou en begreep ik best dat je geen tijd had om te bloggen. Maar je hebt inmiddels mooie dingen (af) gemaakt hoor, prachtig!

  Dat Bossche binnenhuis is zo leuk en daar is het opruiming. Het is mijn achterbuurman.
  En dan je cadeaubon van je zoon, zo origineel!!!!! Ik zou er heel giechelig van worden.

  Rust goed uit, want ook jij bent nu even vrij.
  Alle goeds voor het nieuwe jaar en we blijven "on blogs"

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen