vrijdag 7 december 2012

Even kort

Het zal misschien opgevallen zijn dat ik een tijdje afwezig was van de blog. Nou is het niet dat ik er genoeg van heb, het kwam er gewoon niet van. De drukte met de post is in alle hevigheid losgebarsten, en het gaat er de komende weken niet beter op worden. Voorlopig bestaat het leven uit slapen, boodschappen doen, werken, beetje koken en weer vroeg naar bed.

Hoewel......Kijk eens wat ik een paar weken geleden vond.
 
 
Daar was ik een paar jaar geleden een beetje aan begonnen. Hoofdzakelijk de achtergronden knippen en lajes bij elkaar zoeken. En nu heb ik er weer helmaal zin in. Heb dan ook in één dag tijd ( een maandag, dus vrij ) het grootste gedeelte van dit blok in elkaar geflanst. Alleen de plant rechts en de letter daarboven moeten nog vastgenaaid worden. En er moet nog een hek op de grasheuvel.
Het gaat zeker geen rustige quilt worden, wel een uitdaging. En dat vind ik wel leuk

Ik hoop me af en toe te kunnen melden. Zo niet, dan weet je waarom.
Nog een tip om het ons postbezorgers niet moeilijker te maken, alsjeblieft geen te kleine kaartjes. Er zaten vandaag een paar tussen van 6x6 cm. dat is erg klein en valt gemakkelijk tussen dan andere poststukken uit. En kan daardoor gemakkelijk verloren raken.

Hopelijk tot gauw.

Groetjes, Irene

2 opmerkingen:

 1. Heel veel sterkte dan maar! Inderdaad, ik miste je al, maar had wel zo'n gevoel.

  we spreken elkaar weer, later, oké?

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk blok waar je aan bezig bent
  en succes met postbezorgen, ik benijd jullie niet met dit weer

  groetjes
  Bernadette

  BeantwoordenVerwijderen