zaterdag 1 juni 2013

'Even' weg

Deze week maar eens een beetje voort gemaakt met de lopende (liggende) werkstukken.
Twee keer de POP. Tsja, waarom makkelijk als het moeilijk kan.
Hoewel, moeilijk is het niet. Het helpt wel als je even goed leest en vooral goed meet.
Vol enthousiasme begonnen de zijbanen te knippen, blijken die bij het opspelden van de smalle stroken en cirkels een stuk tekort te zijn. Stukje aan naaien? Kan, maar leek mij niet zo mooi. Ander lapje dan maar. Uiteindelijk geslaagd in Etten-Leur. Lapje met ook een vogeltje en takjes. Alleen veel te licht. Op advies van Monique in de koffie gezet. Twee keer sterke koffie zelfs, en alle twee de keren daarna in het zout gezet om te fixeren. Op hoop van zegen!

Als je hard loopt, zie je  het niet.

Bij deze ging alles in één keer goed.


Deze was al een tijdje klaar, maar ik denk niet dat ik deze al had laten zien. Bij deze. Ik ben nu met het laatste blok bezig. Dan nog de randen. A ja, en de blokjes randen voor vijf van de blokken. Ik ben er ook wel achter dat ik apliceren erg leuk vind. Het gaat me ook steeds beter af, hoewel nog lang niet perfect.

En de Poesieplaatjes top lag ook al weer een tijdje te wachten. Ik had in Veldhoven hier al een tussenvulling voor gekocht. Maar zonder achterkant werkt het toch niet zo goed. En aangezien ik gisteren een beetje mazzel hed met het werk ( de post was vroeg, en het was niet veel dus gauw klaar ) Dacht ik maar naar Etten-Leur te gaan om daar eens serieus werk van te maken. Dacht echter ook om vanaf het station met de bus te gaan. Ruim drie kwartier gewacht, maar geen bus die die kant op ging, hoewel dat wel zou moeten.
Uiteindelijk toch maar gaan lopen, grrrr. Half uur heen, half uur terug.

Was blij dat ik er was
Met in de etalage één van de Koningsquilts
Maar oké, wel geslaagd. Een off-white met een wit bloemetje, die zich niet zo goed liet fotograferen.
Maandag beginnen met sandwichen. Mijn kennende zal dat ook wel weer een avontuur op zich worden.

Groetjes, Irene

2 opmerkingen:

 1. Nou ja zeg, een bus die niet komt. Belachelijk toch?
  Het wordt wel heel mooi he?
  Groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooohhhh wat een plaatjes!!! Hihihi, snel rennend ervoorbij....hoe kom je erop! En had even gebeld Ireentje....ik had best met je willen rijden hoor(mits ik kon ja)...knuffels

  BeantwoordenVerwijderen