zaterdag 27 oktober 2012

Beetje af


Yes, resultaat! De top van de Pesieplaatjes is af!


Ben er reuzeblij mee, en ook best wel een beetje trots!


Even een detail van de hoek met randstof, Voor het hoekje hadden we een ander stofje gekregen, maar ik vond he zo mooier. En de randstof vind ik helemaal chique. Glanzend met een klein ingeweven motiefje.
Denk dat ik vanmiddag, als ik toch naar Den Bosch ga, even een tussenstop maak bij Dorry om te laten zien.
Jammer genoeg gaat deze een paar maanden de kast in. De stof voor de achterkant koop ik zo rond de jaarwisseling, als er nogal wat winkels zijn die dan een hoop stoffen afgeprijsd hebben. Krenterig? Misschien wel, maar geldheeft toch de vervelende gewoonte dat je het maar een keer uit kan geven.
Niet dat ik me nu ga vervelen, hoor. Deze week begint de Miss Yoyo, Daar kijk ik ook naar uit.
En ondertussen ga ik verder met deze:


Zolang op de achterkant van een oude, aan de voorkant vesleten quilt gespeld. Een beetje puzzelen soms, de hoekblokjes moeten schuin tegenover elkaar komen te liggen.

Verder deze week; nieuwe werkkleding gekregen. Shirts met lange en korte mouwen. Maar wat een rotstof, 100% polyester en vliesdun. En ik moet ze inruilen, ze zijn veel te krap. Ik leek wel een worst die in een te klein vel zit. Zomers heb ik meer luchtcirculatie nodig en 's winters meer ruimte om er nog iets onder te doen.

En donderdag een blaasontsteking, gisteren naar de huisarts. Antibiotica en als het goed is ben ik er met een paar dagen vanaf. Het gaat al beter. Gelukkig maar, een postbezorger met een blaasontsteking is geen goede combinatie, hihi.

Groetjs,

Irene 
 
 
 
 
 

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk..je bent weer met bloggen begonnen. Kan alleen geen 'volg' button vinden. Je quils zijn heel mooi, Irene!
  Groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha daar is de quilt weer en ik vind het heel verstandig dat je even wacht met stof kopen. strkas is een heleboel weer afgeprijsd.
  Maar wat balen, een blaasontsteking en ook nog van die waardeloze kleding. Slechte stoffen vanwege bezuinigingen misschien? wat vindt de arbo hier van?
  Zien we elkaar woensdag trouwens met de miss Yoyo of kom je niet?
  ik ben er wel en Suus komt ook. Heerlijk zo'n mooie quilt. Ik heb er zin in.

  sterkte met je blaasontsteking met goed medicijnen ben je er zo weer vanaf.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wietske,

   Of ik woensdag kan komen hangt van de school van mijn zoon af. Normaal heeft hij de eerste twee uur vrij, heel soms ook de twee lesuren daarna. Normaal help ik hem met het insteken van zijn kranten voor zijn krantewijk? Aangezien hij pas om 4 uur vrij is gaat dat nogal laat worden, maar als hij de eerste 4 lesuren vrij is kan hij dat zelf doen.
   Als het niet lukt woensdag, wens ik jullie veel plezier en lees ik het verhaal wel. Als het wel lukt, ben ik deel van het verhaal, haha.

   Groetjes, Irene

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen